Mēs jums pastāstīsim par visiem labi zināmās garšvielas labvēlīgajām īpašībām.
Kanēlis – garšviela, kuras labvēlīgo īpašību dēļ ārsti iesaka to lietot cukura diabētiķiem (obligāti jāiekļauj ikdienas ēdienkartē), jo tai piemīt pretiekaisuma un glikozi samazinošas īpašības.
Savā ziņā kanēlis iedarbojas tāpat kā insulīns: ārsti apgalvo, ka kanēlim piemīt mīmiskas īpašības. Tas nozīmē, ka kanēlis ir spējīgs “atdarināt” tādas pašas īpašības, kādas ir insulīnam.
Lasi vēl: Izkrīt vai atkāpjas mati? Iekļauj savā uzturā ŠOS 8 produktus un aizmirsīsi par to
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, cik labs ir kanēlis!
Tevi noteikti interesēs
- Ziema pienāks ļoti negaidīti un ātri: meteorologi atklāj, kad uzsnigs pirmais sniegsby Sandra Vīgante
- Ja pamani plastmasas pudeli uz sava auto riepas – esi uzmanīgs: tas var nozīmēt nepatikšanasby Rinalds Bergmanis
- “Katrs var audzēt pats!”: dārza influenceris Dāvids “aizsvilies”, jo daži atļāvušies kritizēt viņa tomātus (+ VIDEO)by Laura Andersone