Mēs jums pastāstīsim par visiem labi zināmās garšvielas labvēlīgajām īpašībām.
Kanēlis – garšviela, kuras labvēlīgo īpašību dēļ ārsti iesaka to lietot cukura diabētiķiem (obligāti jāiekļauj ikdienas ēdienkartē), jo tai piemīt pretiekaisuma un glikozi samazinošas īpašības.
Savā ziņā kanēlis iedarbojas tāpat kā insulīns: ārsti apgalvo, ka kanēlim piemīt mīmiskas īpašības. Tas nozīmē, ka kanēlis ir spējīgs “atdarināt” tādas pašas īpašības, kādas ir insulīnam.
Lasi vēl: Izkrīt vai atkāpjas mati? Iekļauj savā uzturā ŠOS 8 produktus un aizmirsīsi par to
Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, cik labs ir kanēlis!
Tevi noteikti interesēs
- Tas sabojās visu! Dārznieks nosaucis 5 lietas, ko nekad nedrīkst likt komposta kaudzēby Laura Andersone
- Kāpēc tomāti neaug un nekļūst sarkani: pieredzējis dārzkopis nosauca galvenās kopšanas kļūdas un kā tās novērstby Rinalds Bergmanis
- Kā izņemt naudu no bankomāta, ja esi aizmirsis bankas karti mājāsby Ļena Sokolova